Schelluinse Lawn Tennis Vereniging “Racket”

Welkom op onze vernieuwde website! De oude website was na 9 jaar, voor het eerst verschenen in 2002, niet meer van deze tijd en verdiende dus een flinke opfrisbeurt.
We hebben nu een website met een interactief gedeelte waar je je ideeen kunt achterlaten of waar je kunt reageren op de reactie van iemand anders.  Daarnaast krijgen commissies toegang tot hun eigen pagina zodat zij die zelf up-to-date kunnen houden en krijgen we meerdere redacteuren die berichten kunnen plaatsen.
Voor het interactieve gedeelte heb je wel een inlog code nodig en die wordt je binnenkort toegestuurd.
Op deze website vind je onder ‘Nieuws’ de allerlaatste berichten maar ook vind je daar heel veel informatie uit het verleden. Zo zijn de kleine clubbladen er te vinden maar ook foto series van bijv. het 25 jarig jubileum en de afbraak van het oude clubhuis en nog veel meer. De komende tijd zullen er nog veel meer fotoseries op komen uit vervlogen tijden. Op de ‘Nieuws’ pagina vind je aan de rechterzijde helemaal bovenaan een zoek veld, daar onder een overzicht van de recentste berichten, Alle berichten krijgen een categorie zoals bijv. evenementen of nieuwsbrieven zo kun je dus eenvoudig alle nieuwsbrieven vinden. Onder categorieën vind je het archief dat spreekt voor zich. En helemaal onderaan vind je de Tag wolk. Daarin staan trefwoorden die in de berichten voorkomen. Op deze tags kun je klikken en dan krijg je een overzicht met berichten waarin het betreffende trefwoord voor komt.
Als laatste zijn wij nu ook gekoppeld aan Facebook en Twitter. We zijn er dus helemaal klaar voor.

Wij hopen dat je veel plezier zult beleven aan de nieuwe website en mocht je een nieuwtje hebben, stuur dat dan naar website@sltvracket.nl dan zorgen wij dat het er in komt.

Graag willen wij u aan ons voorstellen. Wij zijn SLTV Racket, opgericht in 1978.

U vindt ons in Schelluinen, een klein dorp dichtbij Gorinchem. Een flink aantal leden is daarom ook afkomstig uit Gorinchem wat niet wegneemt dat het ‘dorpse’ karakter van onze vereniging behouden is gebleven. De vereniging telt ongeveer 200 leden en kenmerkt zich als een gezellige vereniging waar de meeste leden elkaar kennen. Vanuit ons moderne clubhuis heeft u een prachtig uitzicht over de 3 kunstgras banen die praktisch het gehele jaar door te bespelen zijn en deze worden eind 2013 vernieuwd ( na ons open toernooi (DHL) en voor ons HDG toernooi ) zodat deze altijd in een goede conditie verkeren.
Naast het recreatieve tennis neemt de vereniging ook deel in diverse KNLTB competities.

Wekelijks organiseren wij op maandagavond een toss voor gevorderden. En op woensdagavond organiseren we wekelijks de toss voor recreanten.

Ons open toernooi, eind juni, is een begrip in de wijde omtrek en wordt jaarlijks door vele deelnemers bezocht. Daarnaast organiseren wij nog een dubbel toernooi in november in de week waarin de 3e donderdag valt want dat is de dag dat de Beaujolais primeur wordt gepresenteerd en op die dag wordt de Beaujolais primeur ook bij ons aangeboden begeleid door diverse lekkernijen.

SLTVR doet veel voor onze inmiddels ca. 30 jeugdleden; wij hebben een actief jeugdbeleid met een sterk groeiend aantal ..wij zitten inmiddels reeds rond de 200 leden inclusief jeugd. Elke vrijdag (niet in de schoolvakanties) tussen 16.00-18.00 h kunnen de kids met zn allen (onder begeleiding) trainen.Wij organiseren een mini en maxi toernooi, club kampioenschappen, open dagen waar kids kennis kunnen maken met tennis ( maar ook senioren ) een tenniskamp en nog veel meer.Hierover kunt U lezen onder de button evenementen.

Tevens hebben wij geen verplichte bardiensten zoals veel andere verenigingen in de buurt.  U hoeft dus geen verplichte bardiensten te draaien of deze af te kopen. Wij hebben zeer actieve leden die vanuit zich zelf af en toe het heft in eigen handen nemen om achter de bar te staan. Dit werkt prima , juist omdat er geen `must `achter staat (-:

Hopelijk is het e.e.a voor U aanleiding om een kijkje bij ons te komen nemen !!!

Tot ziens bij ons in Schelluinen !

Volg ons op:
facebook twitter

Comments are closed.