Organisatie

De organisatie van onze vereniging bestaat uit het bestuur aangevuld met een aantal commissies.
De leden van het bestuur en de commissies worden gekozen tijdens onze jaarlijkse ledenvergadering in februari. Iedereen kan zich opgeven voor een functie binnen onze vereniging en het is de uitgelezen plaats om de vereniging

Het bestuur organiseert, coordineert en bewaakt de belangen van onze vereniging.

De wedstrijdcommissie verzorgt onder andere ons Open Toernooi in de zomer en het HDG toernooi laat in de herfst. Verder neemt de wedstrijdcommissie de coordinatie waar voor de competities met de KNLTB.

De clubhuiscommissie zorgt ervoor dat er altijd iets te nuttigen valt in ons clubhuis. Hierbij worden zij bijgestaan door

De baancommissie zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, voor het in conditie houden van onze kunstgras banen. Verder onderhouden zij het groen en de afrasteringen op ons complex.

De jeugdcommissie zorgt voor begeleiding van ons aanstormend talent. Een enthousiaste groep vrijwilligers die regelmatig met onze jeugd tennist.

Vrijwilligers daar kan een vereniging niet zonder. Ook wij steunen op de bijdrage van vrijwilligers. Zo wordt bijvoorbeeld het clubhuis regelmatig schoongemaakt door vrijwilligers en anderen pakken af en toe de verfkwast op voor onderhoud van het gebouw.

 

 

Comments are closed.