Jeugd

zie ook kidscorner …

De Smash

Hier geven onze tenniskids hun ervaringen prijs omtrent het mini/maxitoernooi en het is gelijktijdig ook een introductie over hen zelf… Quinci de zoon van Petra en Rene is de eerste die durft om een stukje te schrijven hij geeft de bal door ( smash ) aan een ander = Julian die eveneens  een stukje schrijft en nadien ook weer een kid gaat aanwijzen etc. totdat iedereen een keer aan de beurt is geweest . Hartstikke leuk

Hier de 1e inzending

Quincy

Onderwerp: stukje mini maxi toernooi

hallo ik ben quincy

ik heb het mini maxi toernooi gewonnen
ik vond het mini maxi toernooi heel leuk en een aanrader om aan mee te doen.
ik speelde samen met mijn moeder maar daar lag het niet aan
ik ga ook emigreren naar curacao en daar ga ik ook tennissen

nu smash ik de bal naar julian

bedankt Quincy voor je inbreng en nog gefeliciteerd van ons met het winnen van het mini/maxi toernooi en wij hopen uiteraard dat jij je thuis zult voelen op Curacao en zult blijven tennissen al zullen wij jou en je ouders erg missen  !!!

Mini/Maxi toernooi
Op 18 juni a.s. willen wij ‘s middags een mini/maxi toernooi organiseren. Het is de bedoeling dat een junior- met een seniorlid als dubbel met dit toernooi meedoen. 1 v.d. 2 moet lid zijn van S.L.T.V.Racket.Wil je meedoen, stuur dan voor 4 juni een mailtje naar
Conny den Hartog: awhartog@ziggo.nl met de volgende gegevens:Naam lid S.L.T.V.R.: _______________________junior/senior*,
emailadres ____________________
Naam partner: ____________________________ junior/senior*, emailadres ____________________

Na afloop mogen kinderen en / of ouders van kinderen die meegedaan hebben aan dit toernooi een verslag schrijven en deze indienen bij de redactie. Wij verheugen ons erop. Alle inzendingen worden gepublicieerd op deze website.

************************************************************

Beste tennisvriend(in),

Voorstel van onze tennisschool Kreemers voor Kids

De zomervakantie is al weer in zicht. Lekker op vakantie, uitrusten of…. op tenniskamp met Tennisschool Tom Kreemers en Open Tennisschool Betuwe.

Na jarenlang kampen te hebben georganiseerd op TV Ammerzoden, hebben we nu met TV Lewabo in Beneden-Leeuwen een unieke locatie gevonden.

Op dit complex met buitenbanen, een tennishal, sportvelden en vele activiteiten in de buurt gaan de kinderen genieten van een topweek waarbij tennis uiteraard centraal staat.

De deelnemers zullen slapen in de tennishal die speciaal wordt ingericht als slaapvertrek. In de kantine van de tennisvereniging zal er gegeten worden en op de buitenbanen zal getraind worden. Overige activiteiten zoals voetbal, slagbal etc. zullen georganiseerd worden op het naastgelegen sportveld.

Daarnaast gaan we zwemmen in het plaatselijke zwembad en zullen we een dag een bezoek brengen aan het leukste pretpark van Nederland; De EFTELING!!!

De kosten voor een kampweek bedragen €299 per persoon.

De kampen worden georganiseerd in de volgende weken:

kampweek 1: 3 t/m 9 juli (Let op: regio Zuid-Nederland heeft dan nog geen vakantie)

kampweek 2: 10 t/m 16 juli

kampweek 3: 17 t/m 23 juli

Kijk voor meer informatie en om in te schrijven www.tstk.nl.

Heeft u nog vragen/opmerkingen betreffende de kampen dan kunt u mailen naar info@tstk.nl!

Comments are closed.