De laatste competitiewedstrijden hebben het afgelopen weekend plaatsgevonden. De resultaten van onze teams waren zeer uiteenlopend. Hieronder vindt je het uiteindelijke resultaat van de betreffende teams, t.w.:
Vrijdagavond
Het team van Dirk Naber is ondanks alle inspanningen geëindigd op de voorlaatste plaats met 8 punten. De nummer 1 in deze poule is Arkel 2 geworden met 24 punten.

Het team van Debbie Sprangemeijer is als 5e geëindigd met 15 punten. Hier werd in de Bogerd 1 1e met 22 punten.

Het team van Piet Maas is op een 3e plaats geëindigd met 19 punten. De nummer 1 RC Dordrecht 3 behaalde slechts 3 punten meer.

Het team van Jacques Croque heeft eveneens een 3e plaats behaald. Zij wisten 12 punten te verzamelen, terwijl de nr 1 (Leerbroek 1) 17 punten wisten te vergaren.
Zaterdag
Het team van Arie den Hartog heeft eveneens een 3e plaats behaald. Zij wisten – samen met 2 andere teams – 18 punten te verzamelen. De nummer 1 werd Capelle 1 met 27 punten.

Het team van Ronald Kip is in de middenmoot geëindigd op een 4e plaats met 16 punten. De nr 1 werd Deuce Again 3 met 30 punten.

Het team van Reinout Tuit is als laatste geëindigd met 12 punten. De nr 1 in deze poule werd Aeolus-Oledo 3 met 24 punten.

Het team van Denise den Hartog is 6e geworden met 14 punten. De nummer 1 in deze poule wist 29 punten te behalen; dit was Barendrecht 1.
Zondag
Het team van Antje Blumenthal heeft met 24 punten een 2e plaats weten te behalen. Het team van de Delftse Tennisbond 2 werd 1e door 4 punten meer te scoren.

Het juniorenteam is in de middenmoot geëindigd met 17 punten. Van de 8 deelnemende teams zijn zij als 4e geëindigd. De nummer 1 – Atalanta 1 – wist 34 punten te behalen.

Gepost in: Uncategorized, Bookmark the permalink.

Geef een reactie