beste leden van SLTVR Schelluinen

Hier volgt een korte samenvatting van de activiteiten en nieuwtjes van Januari en februari 2018

Januari 2018
————
de vernieuwing / verbouwing
van ons clubhuis is in volle gang. Was de aanbouw / overkapping reeds al eind 2017 gerealiseerd is deze uitaard nog niet af. Er komen nog banken en de overkapping wordt nog dicht gemaakt aan de zijkant en heel belangrijk ook de binnenkant van het gebouw.
De banken zijn reeds geleverd maar moeten nog in de verf. De muren en plafon moeten nog worden gereinigd en geverft ..een klein beginnetje is al gemaakt door Jan de Winter en Conny den Hartog samen met Arie den Hartog ( vrijwilligers kunnen zich melden bij André en Annemarie Gelauf )
Dan komen er nog 4 kleine tafels met stoelen en een grote hoge met 8 hoge stoelen en asccessoires.
Hoe het e.e.a eruit gaat zien heeft zich een hele commissie over gebogen ( bestaande uit Arie den Hartog/ Peter Bekker / André Gelauf/ Annemarie Gelauf / Antje Blumenthal/ Harald de Vries/ Priscilla den Hartog/ Denise den Hartog) Een eerste indruk krijgen jullie op ons Facebook de rest lichten wij verder toe op de ledenvergadering op 19 februari 2018.

Tevens heeft op 28 Januari 2018 ons jaarlijkse snert toernooi plaats gevonden.
Het weer speelde gelukkig mee en er werden leuke partijen gespeeld met als tussendoortje heerlijke snert en tomatensoep met broodjes. De winnaar bij de mannen werd Robert Voortjes en bij de vrouwen Conny den Hartog. foto’s zijn te vinden op ons Facebook

19 februari 2018
vind onze jaarlijkse leden vergadering plaats . De onderwerpen hiervan zijn reeds bekend gemaakt door Johan van Vijaldenhoven in zijn nieuwsbrief.

Een Nieuwtje willen wij wel alvast bekend maken. Zoals jullie weten is Ellen ten Kaat bij ons gestopt met de wedstrijd commissie ( nu nog bestaande uit Dick Bender. Reinout Tuit. Antje Blumenthal en Harald de Vries ) en is er een nieuwe dame bij gekomem ( voor Ellen ) en dat is Denise den Hartog die de wedstrijd commissie vanaf nu komt versterken. Namens de wedstrijdcommissie van harte welkom Denise.!

Alle overige Nieuwtjes komen aan de orde in onze leden vergadering op 19 februari. Dus schrijf 19 februari 2018 alvast in je agenda …
– zie events

Gepost in: Uncategorized, Bookmark the permalink.

Geef een reactie