Beste sportvriend(in)
, In deze Nieuwsbrief zal aandacht worden besteed aan de volgende onderwerpen: 1. Nieuwe senior leden 2. Veranderingen in de keuken van ons clubhuis 3. (Rectificatie) Uitwisseling Leerdam, Arkel en Schelluinen op 7 juli 2016 4. Mini – Maxi toernooi op 18 juni 2016 5. DHLOpen (17+) toernooi voor senioren van 24 juni t/m 3 juli 2016 6. Clubkampioenschap voor senioren op zondag 4 september 2016 7. Inschrijven voor Najaarscompetitie (voor senioren) van de KNLTB 8. Jarigen in mei en juni 9. Ricoh Open in Rosmalen 10. Toekomstige activiteiten 11. Eerst volgende Nieuwsbrief
1.Nieuwe senior leden
Ed van Zoeren Denise en Ed en Denise den Hartog

, van harte welkom bij de SLTV Racket. Wij hopen dat jullie het bij ons naar je zin zult hebben en wij wensen jullie veel plezierige tennis uurtjes.
Recentelijk hebben we te maken gekregen met uitval van een tweetal apparaten in de keuken van ons clubhuis. Enkele weken geleden bleek, dat de motor van de afzuiginstallatie het had begeven. Kort daarop heeft ook de motor van de koel-/vriescombinatie het begeven. Dat betekende een forse financiële tegenvaller voor de penningmeester; wij kunnen immers niet buiten de betreffende apparaten. Inmiddels zijn de kapotte apparaten verwijderd en vervangen door geheel nieuwe. 2.Veranderingen in de keuken van ons clubhuis Voorts is recentelijk ook de defecte oven uit zijn omkasting verwijderd en afgevoerd. Van de daarboven geplaatste elektrische kookplaten functioneerden er bovendien twee niet. Doordat er bij één van onze leden een geheel nieuwe keuken is geplaatst heeft hij zijn oude elektrische kookplaten ter beschikking van Racket gesteld. Inmiddels zijn de oude elektrische kookplaten vervangen door de nieuwe en kunnen we nu dus weer van 4 kookplaten gebruik maken. Jaap, fijn dat je aan ons hebt gedacht. Dat we blij zijn met deze schenking laat zich raden.
De eerder aangekondigde uitwisseling tussen de TVArkel, Racket,Schelluinen en T.C. Leerdam bij Leerdam kan helaas geen doorgang vinden op 14 juli a.s. 3. (Rectificatie) Uitwisseling
De uitwisseling zal nu één week eerder plaatsvinden en wel op donderdag 7 juli 2016. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar Simon van Duijvenbode. Zijn e-mail adres luidt
masida@planet.nl
Mini – Maxi toernooi op 18 juni 2016

4. M Op bovengenoemde datum vindt het jaarlijkse mini-maxi toernooi plaats. De organisatie van dit toernooi is in handen van de Tennisschool Tom Kreemers. Via de tennisschool zullen de junioren in de komende weken nader over dit toernooi worden geïnformeerd.
5.DHL Open 17+ toernooi (voor senioren)

Er wordt gespeeld in poules, volgens het “actuele rating”systeem. Hierdoor komen de sterktes dichter bij elkaar te liggen met als gevolg dat de wedstrijden spannender worden. In totaal zijn er 5 categorieën, t.w.: – Heren enkel – Dames enkel – Heren dubbel – Dames dubbel – Gemengd dubbel Het inschrijfgeld bedraagt Eur 9,– per persoon (per onderdeel); waarvan Eur 1,– per inschrijving naar de Stichting ALS gaat. De inschrijftermijn sluit op zaterdag 18 juni 2015 om 23.59 uur. Echter stel niet uit en schrijf nog vandaag in op www.toernooi.nl. Gemakshalve kan je ook gebruik maken van onderstaande link:
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=AB0435B5-0288-4FF0-9E7E-C05ED9BEB2C6
6.Clubkampioenschap voor senioren

Recentelijk heeft de wedstrijdcommissie wederom vergaderd.
Er is besloten toch weer een clubkampioenschap te gaan proberen te organiseren en wel op zondag 4 september a.s., de gehele dag met een afsluitende bbq.
De kosten bedragen 10 euro (incl. de bbq)
Inschrijven kan voor alle niveaus. Zowel dubbel als mix.
Er wordt gespeeld volgens het proset systeem. Dus wedstrijden tot de 8.
Nadere info over de inschrijving volgt.
Doorgang alleen bij voldoende inschrijving.
Laten we met z’n allen de Wedstrijdcommissie eens verrassen door massaal in te schrijven. Reserveer de datum 4 september 2016 nu alvast in je agenda.
Laten we met z’n allen de Wedstrijdcommissie eens verrassen door massaal in te schrijven. Reserveer de datum 4 september 2016 nu alvast in je agenda.
7.Inschrijven Najaarscompetitie (voor senioren) van de KNLTB
Inschrijven voor deelname aan de Najaarscompetitie van de KNLTB is mogelijk tot 27 mei
2016. Je kan je daarvoor opgeven door een e-mail te sturen naar één van de leden van de
Wedstrijdcommissie. Voor hun e-mail adressen zie de Racket website

10.Toekomstige activiteiten
• Op 18 juni 2016 Mini/Maxi toernooi (organisatie TSTK)
• Van 24 juni t/m 3 juli 2016 DHL Open Toernooi (voor senioren)
• 7 juli 2016 Uitwisseling met T.V. Arkel en T.C. Leerdam in Leerdam
• 4 september 2016 Clubkampioenschap voor senioren
• In november 2016 HDG (Open) toernooi (voor senioren)

Samensteller: Johan van Vrijaldenhoven e-mail adres: johlid@hetnet.nl tel. 0183-620054
Uitgave nummer 85 d.d. 11 mei 2016

Gepost in: Nieuwsbrieven, Uncategorized, Bookmark the permalink.

Geef een reactie