Het traditionele open toernooi is vorige week zondag afgesloten. De gehele week is er op de banen hard gewerkt om wedstrijden te winnen. Lange partijen, verrassingen, voor iedereen wat. We kunnen terugkijken op een prachtig toernooi, met af en toe extreem warme weersomstandigheden. Met wat meer inschrijvingen dan in 2014 is het aan alle kanten een geslaagd toernooi geweest. Er is gestreden volgens de actuele rating, wat een paar spannende en mooie potten tennis heeft opgeleverd.

Een woord van dank gaat uit naar de leden van de Wedstrijdcommissie bestaande uit Dick Bender, Antje Blumenthal, Linda Goorden-Pierhagen, Reinout Tuit en Harald de Vries. Zij waren de motor van dit evenement. Laten wij ook onze sponsoren niet vergeten en dat waren: De Sterpoelier, Gorinchem (Anja Staal), van Veen Revalidatie Service uit Gorinchem (Gilbert van Veen) en Tennis Direct. Zonder hun bijdrage had dit toernooi niet zo succesvol kunnen zijn. Sponsoren bedankt; we hopen ook volgend jaar weer een beroep op jullie te mogen doen. Onze hoofdsponsor van dit toernooi was voor de 5e keer op rij DHL (Patrick Stuut), die bovendien samen met H3A Consultancy (Harald de Vries), Ixxxy (Stefan van Goolen), Autohandel van Boxtel B.V. en Autobedrijf KIA van Muilwijk het mogelijk hebben gemaakt, dat zaterdagavond 4 juli j.l. in samenwerking met Global Events uit Gorinchem een demonstratie wedstrijd kon worden gegeven door een viertal op de Nederlandse ranglijst hoog geplaatste spelers. De demonstratie werd gegeven door Kevin Boelhouwer (nr 13), Tim Terheijden (nr 15), Jesse Timmermans (nr 23) en Lex Engelkaar (nr 91). Het was een genot om naar hun kunsten te mogen kijken. Er waren ruim 70 belangstellenden gekomen om hun spel te bewonderen. Sponsoren hartelijk dank, zonder jullie financiële bijdrage hadden wij dit niet kunnen realiseren. En tot slot; wat te denken van de vele vrijwilligers achter de bar en de barbecue. Onder leiding van Gijs Versluis hebben veel van onze leden zich ingespannen om het toernooi wat consumpties en lekkernijen betreft soepel te laten verlopen. Achter de bar en de barbecue had je kunnen aantreffen Henk van de Wetering, Piet Versluis, Sonja de Winter, Corrie Marsman, Arika van Buuren, Bep Legemaate, Johan Nederlof, Jaap v.d. Giessen, Rob de Jong, Dennis Beumken, Marcel Steenland, Arie en Conny den Hartog, Jacques Croque, Wim en Margriet Langerak, Dirk Naber, Hans van Schaik, Debbie Sprangemeijer, Anja Staal, Gijs Versluis en Lidy en Johan van Vrijaldenhoven. Zonder hun medewerking had er niets van dit toernooi terecht gekomen. Mocht ik nog een naam vergeten zijn, dan bij voorbaat mijn excuses. Alle medewerkers worden bedankt voor hun tomeloze inzet.

EN VOORAL BEDANKT AAN ALLES SPELERS EN SPEELSTERS VOOR HUN DEELNAME. HOPELIJK TOT ZIENS OP EEN VAN ONZE ANDERE TOERNOOIEN OF TOT VOLGEND JAAR

DE WINNAARS GEFELICITEERD EN VEEL PLEZIER MET HUN PRIJS ( PRIJZEN )

HIER ENKELE FOTO,S VAN DE PRIJSUITREIKING

winnaars zijn MEER FOTO,S KUNT U VINDEN OP ONS FACEBOOK

Hier nog een paar foto,s van de demopartij van Nederlandse  topspelers ( ook hier kunt u de volledige serie bekijken op ons Facebook )

HE 17+ A
1
Marco Stuurman [1]
2
Jan-Arie Huijgen [2]
HE 17+ B
1
Leo van der Linden [1]
2
Frank van der Wel
3
Perry Brok
HE 17+ C
1
Marcel Steenland
2
Marco Timmer
3
Oskar Leerkamp [1]
HE 17+ D
1
Jim Hammer [1]
2
T van Druten
HD 17+ A
1
Patrick Ambachtsheer
Rico van Wijgerden
2
Rene Bongers [1]
Arie den Hartog
3
Cornelis de Jong
Reinout Tuit
HD 17+ B
1
Patrick Stuut
Harald de Vries
2
Jacques-Dirk Langerak [1]
Frank Wisman
3
Jan-Arie Huijgen
Willem Huijgen
HD 17+ C
1
Leo van der Linden [1]
Gilbert van Veen
2
Leen Buizert
Frank van der Wel
3
Niels Bron
Dennis Kuiper
HD 17+ D
1
Niek van den Berg
Stefan van Goolen
2
Hans Laponder [1]
Arie van de Wel
3/4
Piet Copier [3]
Ruud Muilwijk
DE 17+ A
1
Sabine Wisman [1]
2
Rianne Star
3
Ellen te Kaat
DD 17+ A
1
Annemarie Gelauf-‘T Lam [1]
Brenda den Haan
2
Janneke van Meeteren
Julie van Meeteren
3
Petra Holleman
Annemiek Smaal
DD 17+ B
1
Marcelle Wisman [1]
Sabine Wisman
2
Linda Goorden-Pierhagen
Conny den Hartog
3
Nellie Bouwman-Hoekwater
Bianca de Rover-V. Andel
DD 17+ C
1
Nelleke van der Vlist [1]
Annet van der Wel-Oudshoorn
2
Debbie Sprangemeijer
Anja Staal
DD 17+ D
1
Masja van Peet [2]
Dianne van Vliet
2
Antje Blumenthal
Ineke Buijzer
GD 17+ A
1
Reinout Tuit [2]
Marja Boot
2
Waldo Geenen [1]
Rianne Star
GD 17+ B
1
Perry Brok [1]
Linda van den Oever
2
Marcel Steenland [2]
Ellen te Kaat
GD 17+ C
1
Gilbert van Veen [2]
Romy van Iperen
2
Michael van Krieken [1]
Linde Noordegraaf
3/4
Gerard Groenewegen [3]
Jolanda Groenewegen
GD 17+ D
1
Dirk Naber [1]
Hanna Moser
2
Johan van den Brink
Bep Legemaate
3
Ruben Sprangemeijer
Marieke Stasse
Gepost in: Evenementen, Nieuws, Uncategorized, Bookmark the permalink.

Geef een reactie