Lustrumeditie open toernooi

Het traditionele open toernooi is niet uniek, maar door het vele werk van alle vrijwilligers, sponsoren en deelnemers is het altijd weer gezellig!!

Vanaf zaterdag 26 juni tot en met zondag 5 juli as zal het, inmiddels traditionele, open toernooi plaatsvinden. Dit jaar is het een lustrumeditie, dezelfde hoofdsponsor heeft voor het 5e jaar op rij zijn naam verbonden aan ons toernooi, DHL, er wordt gespeeld volgens het vernieuwende “actuele rating” principe in zowel de singles als de dubbels. Dit vernieuwende concept wordt langzaam uitgerold samen met de KNLTB, als een van de eerste toernooien in de omgeving doet SLTVR daar aan mee, voordeel is vooral dat de sterktes dichter bij elkaar zijn en de potjes een stuk spannender en zwaarder.

Om dit lustrum extra kracht bij te zetten is er op zaterdag 4 juli as vanaf 20.00 uur een prachtig evenement georganiseerd in samenwerking met Global Tennis Events uit Gorinchem. 2 top-15 spelers van Nederland komen een geweldige demonstratiepartij geven op ons park, tijdens de partij is er uiteraard onze traditionele BBQ en na de partij kan er gepraat worden met de toppers, alles onder het genot van een verfrissend drankje. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit evenement mee te maken!

Uiteraard is iedereen ook van harte welkom op de andere dagen voor een mooie pot tennis en een drankje op ons prachtige terras.
Hopelijk tot 4 juli en/of een andere dag!

Met een sportieve groet

De wedstrijdcommissie van Sltv Racket Schelluinen

Dick Bender

Reinout Tuit

Harald de Vries

Antje Blumenthal

Linda Goorden

Gepost in: Evenementen, Nieuws, Bookmark the permalink.

Geef een reactie