55 +

Verslag seniorentennis bij LTC Leerdam.

Op 22 maart zijn de senioren van de maandag- en vrijdag-ploeg te gast geweest bij tennisclub
LTC Leerdam. Van de SLTV Racket waren we met 8 spelers. LTC Leerdam was in de meerderheid met 12 spelers. Diverse spelers van ons waren met vakantie of hadden een blessure.

Leerdam had het goed verzorgd. De dag begon met koffie en gebak. Ook het weer werkte goed mee, het was een stralende dag; diverse spelers hadden de korte broek aangedaan (wat geen gezicht was met al die witte benen).

Om 9.30 zijn de wedstrijden begonnen. Er waren 3 partijen van 45 minuten gepland. Compliment aan de dames van de wedstrijdleiding die dit prima hadden verzorgd. Racket heeft zeer goed partij gegeven in mooi en verzorgd tennis zoals wij senioren het gewend zijn om te spelen. Alleen de laatste partij van een van onze spelers( die pas 7 was geworden) liep uit op een teleurstelling; nota bene tegen zijn neef ging hij finaal onderuit.

Om 13.00 uur was het gedaan met tennis. De dames van Leerdam hadden soep, broodjes, melk en karnemelk klaarstaan (voor een enkeling bier) wat er goed inging. Kortom een geslaagde dag die we zeker een vervolg zullen geven, maar dan in Schelluinen.

Alle mensen die dit hebben georganiseerd hartelijk dank,
Hans van Schaik

Comments are closed.